Χριστίνα Παππά: Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο από την στεναχώρια

Η Χριστίνα Παππά άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “Happy Day” και μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της, τα “χρυσά” συμβόλαια της καριέρας της αλλά και το εγγονάκι της που θα έρθει σύντομα στη ζωή.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έχει φάει “κατραπακιές” στη δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια, η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε μία σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, διότι πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Από εκεί και πέρα η ζωή μου ήταν με τρομερά προβλήματα υγείας. Εγώ αν στάθηκα στα πόδια μου, στάθηκα από την αγάπη του κόσμου. Το λέω και το εννοώ. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη μου έδωσε. Στο λέω και θέλω να κλάψω», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Χριστίνα Παππά.

Όσο για το παιδί που περιμένει ο γιος της, το ένστικτό της λέει ότι θα είναι αγοράκι. Αν είναι κοριτσάκι θα είναι “Χριστινάκι” αποκάλυψε η ίδια, ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει με την σύντροφο του γιου της, Άννα Μπεζάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ