Χριστίνα Κολέτσα: Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές, έχω κάνει μπότοξ και έχω βάλει λίγο υαλουρονικό

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές, έχω κάνει μπότοξ και έχω βάλει λίγο υαλουρονικό».

«Τσαντίστηκα με τον Λένι Κράβιτζ, γιατί μου πέταγε λουλούδια στο μάτι όταν τραγουδούσα και τον έβρισα», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με την απιστία είπε ότι: «Αν είσαι 15 χρόνια με τον άλλον και έχεις μία εξαιρετική σχέση και σε μία δύσκολη στιγμή τύχει να συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί και να συγχωρήσω την απιστία. Μια φορά έχω απιστήσει στη ζωή μου».

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου δεν είχα αυτοπεποίθηση, σχεδόν καθόλου. Ένιωθα ότι κάτι είναι άσχημο πάνω μου, ότι κάτι δεν είναι οκ. Πάντα είχα ανασφάλεια. Κάνω πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση και αυτό το πράγμα με εξελίσσει πάρα πολύ και σαφώς και με έχει βοηθήσει και με έχει ωριμάσει», εξήγησε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τις αισθητικές επεμβάσεις, η Χριστίνα Κολέτσα σημείωσε: «Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές, έχω κάνει μπότοξ και έχω βάλει λίγο υαλουρονικό. Αλλά από εκεί και πέρα το να κάνω κάτι ακραίο για να είμαι αρεστή ειδικά στους άλλους, δεν υπάρχει καμία περίπτωση».

«Έχει τύχει να βγω ραντεβού με θαυμαστή και έγινε και σχέση, αλλά πλέον είμαι σε μία φάση που δεν θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Να μην σε νοιάζει πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πω, δικαίωμά μου δεν είναι;», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ