Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αντίστροφη μέτρηση για την γέννα

Των Αλ. Αντωνίου & Ν. Κώτσου,

Αντίστροφα μετρούν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μέχρι να υποδεχθούν στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους. Η γνωστή influencer διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύζυγό της απολαμβάνουν τη γλυκιά αναμονή. Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι ένα δραστήριο ζευγάρι που διαρκώς θέλει να ζει καινούργια πράγματα, όμως, ο ερχομός των παιδιών τους θα είναι η συναρπαστικότερη εμπειρία από όλες. Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα κρατούν στην αγκαλιά τις κόρες τους και οι προετοιμασίες έχουν ήδη πάρει φωτιά. Ο Σ. Τανιμανίδης, μάλιστα, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι το καλοκαίρι θα απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, προκειμένου να είναι μαζί με… τα τρία κορίτσια του.

Μια από τις προτεραιότητες του ζευγαριού είναι η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου.

Το γούστο και η αισθητική της Χριστίνας θα αποτυπωθούν στις επιλογές των επίπλων και των χρωμάτων που θα κυριαρχήσουν. Ο χώρος που επέλεξε το ζευγάρι να δημιουργήσει το παιδικό δωμάτιο ήταν, μέχρι πρότινος, το dressing room της Χριστίνας.

Η μέλλουσα μητέρα είναι χαρούμενη και ήρεμη. Ακολουθεί ένα σταθερό πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, προσαρμοζόμενη στις νέες ανάγκες. Κάνει ειδική γυμναστική για εγκυμονούσες, προσπαθεί να τρώει όσο πιο υγιεινά γίνεται, ενώ αντεπεξέρχεται καθημερινά σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Μετακόμιση

Τους τελευταίους μήνες που ο Σ. Τανιμανίδης βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1, η Χρ. Μπόμπα μετακόμισε ώστε να είναι κοντά του. «Έχουμε μετακομίσει σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος, πάνω στο βουνό. Είμαστε πολύ κοντά στη Φάρμα. Εγώ, λόγω της δίδυμης κύησης, πρέπει να μένω στο σπίτι και ο Σάκης έχει συνέχεια γυρίσματα. Οπότε ήρθαμε εδώ για να είμαστε κοντά και για να ξεφύγουμε λίγο», αποκάλυψε η Χριστίνα.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ