Χριστίνα Μπόμπα: Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη

Στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε τον λόγο της αποχής της από τα social media και απάντησε στις φήμες που την θέλουν έγκυο.

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Είχα βάλει πάρα πολλά στη λίστα των πράγματων που έχω να κάνω. Σε συνδυασμό με το ότι τώρα έχω και τη μητρότητα, που για μένα είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα. Και λίγο ότι ανακαινίζαμε το σπίτι μας και μετακομίζαμε συνέχεια, έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επανέλθω πιο δημιουργική. Είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα χρειαζόμουν έναν μήνα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Τελικά χρειάστηκα ενάμιση» ανέφερε σχετικά με την αποχή της από τα social media.

«Δε ξέρω αν οι ερωτήσεις για το αν είμαι έγκυος έρχονται από το ότι πήρα κιλά. 4 κιλά πήρα, αλλά είχα 6 από την εγκυμοσύνη. Οπότε είμαι συν 10. Δεν πειράζει, εγώ γενικά τα απαντάω όλα, είμαι ανοιχτό βιβλίο. Δεν με ενοχλεί ως γυναίκα, αλλά θεωρώ πως είναι μια λάθος ερώτηση να την κάνεις σε μια γυναίκα, γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να περνάει» είπε για τις φήμες που την θέλουν έγκυο και τις ερωτήσεις που δέχεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ