Χωρισμός-βόμβα στο Χόλιγουντ: Τίτλοι τέλους στη σχέση του Τσάνινγκ Τέιτουμ – ΦΩΤΟ

Πληροφορίες θέλουν να έχουν πέσει τίτλοι τέλους στη σχέση του Τσάνινγκ Τέιτουμ με τη νέα του σύντροφο μετά το διαζύγιο Jessie J.

Οι δυο τους ήταν σε σχέση εδώ και έναν χρόνο, ενώ το ρομάντσο τους δημοσιοποιήθηκε λίγο μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Τζένα Ντιούαν.

Σύμφωνα με το US Weekly,το ζευγάρι ζώρισε πριν από έναν μήνα κι αυτό γιατί έχουν άλλες προτεραιότητες. Εκείνος πρέπει να είναι στο Λος Άντζελες για να βλέπει την κόρη του Έβερλι ενώ η τραγουδίστρια προτιμά να ζει στην Αγγλία. Οι δυο τους είχαν θεαθεί αρκετές φορές δημοσίως καθώς δεν έκρυβαν τον έρωτά τους ενώ ο Τέιτουμ έδινε συχνά το “παρών” στις συναυλίες της αγαπημένης τους.

Τελευταία έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης του Έβερλι με την τέως σύζυγό του. H Τζένα Ντιούαν είχε δηλώσει ότι είχε σοκαριστεί να μάθει για τη σχέση του τέως συζύγου της με την popstar από τα Μέσα Ενημέρωσης και τα social media και προτιμούσε να της το έχει πει προτού δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε. Έκτοτε, η Τζένα προχώρησε και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Στιβ Κεζ με τον οποίο περιμένει και το πρώτο τους παιδί. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ