Χώρισαν Γρηγόρης Αναστασιάδης και Αγγελική Ηλιάδη

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Γρηγόρη Αναστασιάδη και της Αγγελικής Ηλιάδη. Το ειδύλλιο ξεκίνησε μέσα στην Φάρμα, αλλά τέλειωσε άδοξα όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο γυμναστής ήρθε στην Αθήνα μετά το τέλος του ριάλιτι. «Η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχαμε πει ότι θα δούμε πώς θα πάει, αλλά έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα» περιέγραψε.

«Και όταν βλέπεις ότι ένα πράγμα χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και για να υπάρξει στο τέλος αυτό που λένε … καλή καρδιά. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού και ευκόλως εννοούμενη» πρόσθεσε.

«Για την οικογένεια της Αγγελικής και τα παιδιά της, το γνώριζα από την αρχή, δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Δεν ήταν πρόβλημα τα παιδιά, ήταν καθαρό επικοινωνιακό πρόβλημα δικό μας», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

«Προτιμώ τη διά ζώσης  γνωριμία και στοχεύω στο παλιό φλερτ. Είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά το θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας» σχολίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ