Χορεύτρια με στρινγκ μαγιό προκάλεσε την… έκρηξη μητέρας επειδή την κοιτούσαν οι γιοι της – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός έγινε σε λίμνη της Νέας Υόρκης. Κοπέλα που φορούσε μαγιό στρινγκ δέχθηκε επίθεση από γυναίκα που της είπε να ντυθεί γιατί οι γιοι της την κοιτούσαν ασταμάτητα. Η εξαγριωμένη γυναίκα ζήτησε από την κοπέλα, η οποία είναι χορεύτρια, να φορέσει σορτσάκι.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η κοπέλα έγραφε βίντεο για το TikTok. Την Aurea προσεγγίζει η εκνευρισμένη μητέρα, η οποία της είπε ότι το στρινγκ που φοράει θεωρείται “γυμνισμός” και απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους. Η συζητήσή τους καταγράφεται σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στη συνέχεια. “Κάλυψε τον κώλο σου” ακούγεται να της λέει. “Δεν επιτρέπεται να είσαι γυμνή στην παραλία” προσθέτει.

Η κοπέλα ρωτά αν υπάρχει κανόνας που να υπαγορεύει κάτι τέτοιο, με την γυναίκα να της απαντά καταφατικά. “Βλέπεις αυτά τα αγόρια; Είναι οι γιοι μου. Κοιτάνε τον κώλο σου που κρέμεται έξω σε δημόσιο μέρος. Χρειάζεσαι να σου δώσω σορτσάκι; Έχω μαζί μου ένα έξτρα σορτσάκι” της τονίζει με έμφαση. Στο βίντεο η Aurea αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέτοιος νόμος, αντίστοιχα στη Νέα Υόρκη είναι υποχρεωτικό να φοράς μάσκα όταν πλησιάζεις κάποιον, κάτι που η γυναίκα δεν έκανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ