Χιου Γκραντ: Aπάντησε δημόσια γιατί παντρεύτηκε τη γυναίκα του

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Χιου Γκραντ σε ισχυρισμούς που εντόπισε στο Ίντερνετ ως μέρος αναζήτησης στην Google ότι ο λόγος που παντρεύτηκε τη Σουηδή σύζυγό του Άννα Ελισάμπετ Εμπερστάιν ήταν “λόγοι διαβατηρίου”. Ο 60χρονος ηθοποιός έθεσε τα πράγματα σωστά στο twitter όπου φρόντισε να δώσει την απάντησή του σημειώνοντας ότι ο λόγος που τον οδήγησε στα… σκαλιά της εκκλησίας ήταν η αγάπη.

Ο σταρ ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα αποτελέσματα της διαδικτυακής αναζήτησης σχετικά με το πλήρες όνομα της συζύγου, κατά την οποία ήρθε στην επιφάνεια ένα άρθρο που είχε δημοσιευτεί από τον ιστότοπο Nicki Swift τον Δεκέμβριο του 2020, υποστηρίζοντας ότι παντρεύτηκε την Άννα για “λόγους διαβατηρίου”. Ο Γκραντ παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια για πρώτη φορά και το άρθρο υπογραμμίζει μία δήλωσή του σε συνέντευξη στη USA Today ότι αυτός και η Άννα θεωρούν ότι ο γάμος είναι ένα παράλογο κοινωνικό οικοδόμημα, προτού συζητήσει το γεγονός ότι έχουν διαφορετικά ονόματα στα διαβατήριά τους. Ο ηθοποιός που έχει τρία παιδιά με την Άννα είπε: “Δεν μου άρεσε να περνώ από το μεταναστευτικό τμήμα σε διάφορες χώρες και να λένε “όσοι έχουν διαβατήριο με το όνομα Γκραντ εδώ και οι υπόλοιποι εκεί”. Η Άννα θα περνούσε μαζί με τις νταντάδες. Αυτό έμοιαζε λάθος”.

Ωστόσο, τώρα επιμένει ότι δεν παντρεύτηκε για πρακτικούς λόγους αλλά από έρωτα. Αφού είδε αυτές τις διαδικτυακές αναζητήσεις ο Γκραντ απάντησε στο twitter: “Όχι, ίντερνετ, δεν το έκανα για το διαβατήριο, την παντρεύτηκα επειδή την αγαπώ” έγραψε ενώ δεν σταμάτησε εκεί. Απάντησε και σε χρήστη που αστειεύτηκε ότι είχε “ξεχάσει” τη σύζυγό του και έπρεπε να την αναζητήσει στο Google. “Όχι, ένας φίλος μου το έστειλε” απάντησε ο Χιου.

Ο Χιου εξέπληξε τους θαυμαστές του όταν παντρεύτηκε με την Άννα, σύντροφό του για εννέα χρόνια, στα 57 του χρόνια, τον Μάιο του 2018, και έξι χρόνια αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ