Χάρης Χριστόπουλος: Τι απαντάει στις φήμες που θέλουν την Ανίτα Μπραντ να περιμένει το πρώτο τους παιδί

Της Νίκης Κωτσού,

Ένα από τα πιο γοητευτικά και αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life πιο έτοιμοι από ποτέ να γίνουν γονείς.

Απαντώντας στην ερώτηση αν περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο γνωστός φωτογράφος και bon viveur Χάρης Χριστόπουλος, χωρίς να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, απάντησε στην εφημερίδα χωρίς να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει την είδηση. «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω την πληροφορία σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον του, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μη μιλήσει ανοιχτά, προς το παρόν, για τα ευχάριστα, αλλά να περιμένει τη στιγμή που θα νιώσει έτοιμο. Την ίδια γραμμή ακολουθούν τόσο οι συνεργάτες του Χάρη Χριστόπουλου στην εκπομπή του Alpha Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και εκείνοι της, πολωνικής καταγωγής, Ανίτας Μπραντχούμπερ – όπως είναι το πραγματικό της όνομα.

Παρότι τηρείται σιγήν ιχθύος, το μυστικό του ζευγαριού πρόδωσαν οι επισκέψεις της make up artist Ανίτας Μπραντ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου παρουσίαζε τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Τα τελευταία πλάνα από την εκπομπή ήταν κυρίως κοντινά, αλλά και πάλι η κοιλίτσα της κρυβόταν με δυσκολία. Αξίζει, επίσης να σημειωθεί πως η τελευταία ολόσωμη φωτογραφία της στα social media δημοσιεύθηκε στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ από τότε οι αναρτήσεις της εστιάζονται μόνο στο πανέμορφο πρόσωπό της. Παράλληλα, η όμορφη Ανίτα έχει αλλάξει αρκετά και το styling των ρούχων της, επιλέγοντας πιο ριχτά και αέρινα φορέματα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Real Life ο Χάρης Χριστόπουλος είχε μιλήσει και πάλι για το κεφάλαιο παιδί. «Νιώθω τόσο νέος και πάντα έλεγα ότι θα κάνω παιδί όταν μεγαλώσω. Αν και διστάζω, γιατί σκέφτομαι σε τι κόσμο θα φέρω αυτό το παιδί… Προφανώς είναι η πιο εγωιστική και η πιο αλτρουιστική πράξη ταυτόχρονα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ