Χάρις Αλεξίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι

Πριν από περίπου τρεις μήνες η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το τραγούδι. «Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι, δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν το καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό και αν το κάνω καλά…», είχε πει σε μία κατάθεση ψυχής η Χάρις Αλεξίου στο δεύτερο πρόγραμμα σοκάροντας τους θαυμαστές της.

Η γνωστή ερμηνεύτρια έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Αθηναϊκά Θέατρα και το φθινόπωρο, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, θα εμφανίζεται πάνω στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς. Ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε στο Ηρώδειο όπου και απόλαυσε τη μουσική παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου. Ανανεωμένη και ξεκούραστη τράβηξε πάνω της όλα τα φλας.

Η Χάρις Αλεξίου είναι καλεσμένη απόψε στην εκπομπή«Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μιλά για την πορεία της στη μουσική, τις μεγάλες επιτυχίες, τις σημαντικές συνεργασίες που άφησαν εποχή και τις στιγμές που σημάδεψαν τη ζωή της. Αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να μην τραγουδήσει ξανά, ενώ αναφέρεται στη νέα θεατρική διαδρομή της και την παράσταση “Μεταμφίεση”.

“Ενώπιος Ενωπίω”. Απόψε, στις 23:30, στον ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ