Χαμός στο Instagram της Μαλέσκου: Φίλοι του Παναθηναϊκού της ζητούν να βοηθήσει για την παραμονή του Χεζόνια

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αγωνιούν για το εάν ο Μάριο Χεζόνια θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν και στην προσπάθεια τους να το πετύχουν επιστρατεύουν και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο σούπερ σταρ του “τριφυλλιού” ενώ δεν ακολουθεί κανέναν στο Instagram, με το που ήρθε στην Ελλάδα έκανε like σε δημοσίευση της γνωστής παρουσιάστριας.

Τα σχόλια στο Instagram της Ιωάννας Μαλέσκου έχουν πάρει “φωτιά”, με ένας από αυτούς να της γράφει “Ιωάννα, κάτι πρέπει να γίνει να μείνει ο Χεζόνια το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υποδοχή τρέχουμε παντού, παίρνουμε διαρκείας, θα πάρουμε και του χρόνου. Φέτος δεν πάμε γήπεδο, του χρόνου ίσως πάμε , θέλουμε να του κάνουμε κερκίδα να αράξουμε ΟΑΚΑ να πιούμε καμία μπύρα… Κάνε κ εσύ κάτι μπας και μείνει. Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια με αρχές”.

Ένας άλλος σχολίασε “Μαλέσκου ζούμε ΟΑΚΑ να σε δούμε” και ένας άλλος: “Ιωάννα κοίταξε να δεις, είναι ένας τύπος που τον λένε Μάριο Χεζόνια καλό παιδί ωραίο ψιλό με λίγα λόγια αξίζει τον κόπο από μέρος σου, και να το πω και διαφορετικά σκέψου τον εαυτό σου στο ΟΑΚΑ στα επίσημα και όλες οι κάμερες επάνω σου… Σκέψου ακόμα μετά πόσες προτάσεις με περισσότερα χρήματα θα έχεις από αλλά κανάλια μέρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ