Χάλι Μπέρι: Τι απαντά στα τρολ που της λένε ότι δεν μπορεί να κρατήσει άνδρα – ΦΩΤΟ

Με μία ανάρτησή της στο instagram η Χάλι Μπέρι εξέφρασε τον καημό της γράφοντας “οι γυναίκες δεν σας χρωστάνε τίποτα” λίγο πριν εμπλακεί σε μία ανταλλαγή… απόψεων με τρολ που την κατηγορούν ότι δεν μπορεί να κρατήσει άνδρα στη ζωή της. “Ποιος λέει ότι θέλω να κρατήσω τον λάθος άνδρα; γιατί… δεν θέλω”.

Ωστόσο, το όλο θέμα πήρε πιο σοβαρή τροπή όταν εκείνη εκμυστηρεύτηκε ότι “κανείς άνδρας δεν με έχει φροντίσει” και σημείωσε πως το να πληρώνει παράλογα ποσά σε γονική στήριξη για το παιδί της σε πρώην είναι “λάθος” και “εκβιασμός”.

Η Χάλι Μπέρι φαίνεται πως αναφερόταν στον πρώην της Γκαμπιέλ Ομπρί, το 44χρονο μοντέλο από τον Καναδά, με τον οποίο είχε σχέση από το 2002-2010 και μαζί απέκτησαν την κόρη της, τη 12χρονη Νάιλα. Είχαν χωρίσει επεισοδιακά, με τη Χάλι να αναγκάζεται, λόγω καλύτερης οικονομικής κατάστασης να του πληρώνει διατροφή και ένα ποσό για στήριξη του παιδιού τους. Μετά το τέλος της σχέσης τους την είχε βρίσει με την υβριστική λέξη “νέ@@α”, θέτοντας ανάμεσά τους φυλετικό διαχωρισμό. Σοκαριστικές λεπτομέρειες ήρθαν στη δημοσιότητα στη διάρκεια της μάχης για την κηδεμονία της κόρης τους το 2011. Μετά τον χωρισμό λέγεται ότι έγινε βίαιος, ενώ πηχυαίους τίτλους έγραψε ο άγριος καβγάς με τον τέως πλέον της Χάλι Μπέρι Ολιβιέ Μαρτίνεζ που τον άφησε με μώλωπες, εκδορές και μαυρισμένο μάτι.

Αμέσως μετά, το 2013, η Μπέρι παντρεύτηκε τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, και απέκτησαν τον εφτάχρονο σήμερα Μασέο. Πήραν διαζύγιο τρία χρόνια μετά και παρά το γεγονός ότι είπε πως ήταν ο ακατάλληλος άνδρας για εκείνη, ποτέ δεν άσκησε κριτική για την πατρική του ικανότητα.

Όταν ένας ακόλουθος σχολίασε: “Η Χάλι Μπέρι χρωστά διατροφή σ’ εκείνο το κάθαρμα που την είχε βρίσει με τη λέξη “ν” -κάτι που προφανώς αναφερόταν στον Ομπρί- η ηθοποιός απάντησε: “Και θέλει πολύ μεγάλη δύναμη κάθε μέρα για να την πληρώνω. Και στο μεταξύ είναι λάθος και είναι εκβιασμός”. Συνέχισε αναφερόμενη στο ότι πληρώνει ποσό για τη στήριξη παιδιού εδώ και μια δεκαετία, υπονοώντας τον Ομπρί και όχι τον Μαρτίνεζ, καθώς οδικός τους γιος είναι εφτά ετών. “Δεν θα μιλήσω για διατροφή γιατί δεν ζήτησα ποτέ ούτε έχω πληρώσει ποτέ. Όμως για τη στήριξη παιδιού, αισθάνομαι ότι μπορώ να μιλήσω αφού την πληρώνω εδώ και μια δεκαετία. Αισθάνομαι πως μια γυναίκα ή ένας άνδρας πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω απ’ ό, τι χρειάζεται εύλογα για να υποστηρίξει το παιδί, νομίζω ότι είναι λάθος. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι γονείς (άνδρας ή γυναίκα) μπορεί να χρειάζονται βοήθεια, αλλά αισθάνομαι ότι αυτές τις εποχές τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν την ευθύνη να φροντίζουν οικονομικά τα παιδιά τους και να εργάζονται σκληρά και να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να το κάνουν”.

Και πρόσθεσε: “Ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούνται πολλοί νόμοι, επιτρέπεται στους ανθρώπους να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τα παιδιά, προκειμένου να τους δοθούν χρήματα για να ζήσουν έναν τρόπο ζωής που όχι μόνο δεν κέρδισαν, αλλά αυτό είναι πολύ πιο πάνω ​​και πέρα ​​από τις εύλογες ανάγκες του παιδιού και αυτό είναι το “ΛΑΘΟΣ” και εκεί που βλέπω εγώ την κατάχρηση”.

“Οι νόμοι είναι παρωχημένοι και δεν αντανακλούν πλέον τον μοντέρνο κόσμο. Αυτή είναι η άποψή μου, φυσικά δεν μου ανήκει η αλήθεια, μπορώ να πω ότι ότι το ζω κάθε μέρα και μπορώ να σας πω ότι είναι σκληρό. Καταλαβαίνω απόλυτα τα αισθήματα των ανδρών που αισθάνονται ότι τους έχει εκμεταλλευτεί το σύστημα”.

Το 2014 η Μπέρι κατέθεσε δικαστικά έγγραφα ζητώντας να μειωθεί το ποσό που πλήρωνε στον Ομπρί για τη στήριξη του παιδιού τους. Συγκεκριμένα ζήτησε να περιοριστεί το ποσό από 16.000 δολάρια τον μήνα σε 3.800 δολάρια μηνιαίως.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Μπέρι δεν είχε πρόβλημα να προσφέρει τα χρήματα στον πρώην σύντροφό της ώστε να φροντίζει όπως πρέπει το παιδί τους, αλλά θεωρούσε ότι αυτός χρησιμοποιούσε το ποσό για να μην δουλεύει και έπρεπε να βρει δουλειά. Τον κατηγόρησε επίσης ότι χαλούσε τα χρήματα αυτά σε προσωπικές του ανάγκες, όπως γυμναστήριο 700 δολάριο, ρούχα 1.000 δολάρια και περίπου 2.000 δολάρια για το αυτοκίνητό του.

Κάποιοι άνδρες ακόλουθοι αντέδρασαν στα λόγια της και απάντησαν “Θεέ μου Χάλι, έχεις πρόβλημα με τους άνδρες στη ζωή σου έτσι;”.

“Όχι, αυτοί έχουν πρόβλημα με εμένα” έγραψε ενώ όταν ένας άλλος σχολίασε ότι δεν μπορεί να κρατήσει άνδρα, απάντησε: “Ποιος είπε ότι ήθελα να τους κρατήσω;”.

Τον Σεπτέμβριο είχε αποκαλύψει ότι είχε σχέση με τον μουσικό Βαν Χαντ αλλά δεν είναι γνωστό αν είναι ακόμη μαζί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ