Χάιλι Μπίμπερ: Η ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της – Με συμπτώματα εγκεφαλικού στο νοσοκομείο

Αγωνία για τη Χάιλι Μπίμπερ, μετά την περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο στο Παλμ Σπρινγκς καθώς αισθάνθηκε φοβερή αδιαθεσία ενώ, σύμφωνα με τους φίλους της, η κατάστασή της επηρέαζε ακόμη και την κίνησή της. Οι γιατροί έκαναν σειρά εξετάσεων αλλά ακόμη δεν έχουν διακριβώσει τι συνέβη και έφερε το 25χρονο μοντέλο στο νοσοκομείο, ενώ υπήρχαν και εικασίες ότι η νοσηλεία της σχετιζόταν και με τη νόσο του κορονοϊού.

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε η ίδια η Χάιλι, που πήρε εξιτήριο και αναρρώνει σπίτι της, περιέγραψε το περιστατικό και τον λόγο για τον οποίο πήγε στο νοσοκομείο. Όπως έγραψε σε insta story, είχε συμπτώματα που προσομοίαζαν σε εγκεφαλικό λόγω ενός θρόμβου στον εγκέφαλό της.

“Την Τρίτη το πρωί έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου όταν άρχισα να εμφανίζω συμπτώματα σαν να παθαίνω εγκεφαλικό και αμέσως μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο” έγραψε η Χάιλι Μπάλντουιν Μπίμπερ και πρόσθεσε:

“Βρήκαν ότι είχα έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, ο οποίος προκάλεσε μια μικρή έλλειψη οξυγόνου, αλλά ο οργανισμός μου το ξεπέρασε από μόνο του και ανάρρωσα πλήρως μέσα σε λίγες ώρες”.

Η Χάιλι επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν πλέον σπίτι της και ανάρρωνε. “Αν και ήταν σίγουρα μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει, τώρα είμαι σπίτι και είμαι καλά, και είμαι ευγνώμων σε όλους τους καταπληκτικούς γιατρούς και νοσηλεύτριες που με φρόντισαν. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και για όλη τη στήριξη και την αγάπη”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ