Χαϊκάλης: Σταυρώνομαι για πράγματα για τα οποία δεν είμαι κατηγορούμενος – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τοποθέτηση έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με τα όσα κατήγγειλε η πρώην μαθήτρια του, Ηλιάνα Αραβή, τονίζοντας ότι δεν εκτιμήθηκαν τα όσα είπε και πως σταυρώνεται για πράγματα για τα οποία δεν είναι κατηγορούμενος.

“Ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα και παρουσιάστηκε ότι έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έχω δώσει άλλες διευκρινήσεις, οι οποίες από ότι φαίνεται δεν έγιναν κατανοητές”, είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο ΟΡΕΝ και σημείωσε:

“Στο τηλέφωνο υπάρχουν δύο εκδοχές. Ή έχω τελέσει την πράξη, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο. Ή ουσιαστικά λόγο του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέθεσα την ερωτική μου διάθεση… Όποιος έχει κάτι ας κάνει μία καταγγελία στο Σωματείο γιατί εγώ σταυρώνομαι για πράγματα για τα οποία δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ ‘φωτογραφήθηκα’ και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία. Εγώ αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα Μέσα για πράγματα για τα οποία δεν υπάρχει καταγγελία”.

Για την ανάρτηση που έκανε στο twitter η Έλενα Ακρίτα και έγραψε “Άνδρας παλαιάς ντροπής”, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: “Ευχαριστώ την κυρία Ακρίτα, την οποία την ξέρω τόσα χρόνια που τώρα που είμαι σε μια δύσκολη φάση μου δίνει μια κλωτσιά για να πάω ακόμα παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Τη σέβομαι, την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ, απλά κρατάω μια πίκρα μέσα μου. Ένας άνδρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πώς φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όριά του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι”.

“Δεν με καταλαβαίνετε. Κάνετε δικαστήριο. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για το φλερτ μου και ούτε αυτό έγινε κατανοητό, ούτε αυτό έγινε δεκτό… Είμαι ένας ηθοποιός 40 χρόνια στο σανίδι που μπορώ και κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ