Carrie Bradshaw approved – Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επαναφέρει αυτή την τάση στα παπούτσια για το καλοκαίρι

Σε πρόσφατη έξοδό της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απαθανατίστηκε, κρατώντας μια τσάντα SJP, έξω από το ομώνυμο κατάστημα παπουτσιών της στη Νέα Υόρκη. Και αν έπρεπε να μαντέψουμε ποια παπούτσια βρίσκονταν μέσα στην τσάντα, η πρώτη μας σκέψη θα ήταν ένα ζευγάρι babydoll shoes, ακριβώς σαν αυτά της φωτογραφίας.

Instagram/@sjp_daily

Η Πάρκερ δηλώνει λάτρης του συγκεκριμένου trend, από το προηγούμενο ήδη καλοκαίρι και τώρα το επαναφέρει πιο δυναμικά, την καταλληλότερη μάλιστα εποχή. Η ίδια, προτιμά τα δικά της, ιδιαιτέρως λαμπερά και με μεγάλες αγκράφες, δίνοντας μια πιο θηλυκή εκδοχή στα αλλιώς γνωστά ως “Mary Janes”. Για όσες δεν το γνωρίζουν, τα babydoll shoes ονομάστηκαν έτσι, γιατί παραπέμπουν στα παπουτσάκια που φορούσαν οι πορσελάνινες κούκλες, τη δεκαετία του 1950, συνδυασμένα με λευκά καλτσάκια και puffy φορέματα.

Η τάση δεν φαίνεται να χάνει τη δυναμική της αυτή τη σεζόν και το look της SJP μας δίνει έξτρα έμπνευση, ν΄ ακολουθήσουμε το παράδειγμά της και να επενδύσουμε σ’ ένα ζευγάρι babydoll παπούτσια.

Το συγκεκριμένο trend πέρα από fashionable είναι και πρακτικό, καθώς τα “Mary Janes”, λόγω του block τακουνιού τους, είναι πραγματικά άνετα και αποτελούν μια πιο κομψή εναλλακτική στα πάνινα φλατ παπούτσια που φοράμε όλες αυτή την εποχή. Επίσης, το brand της SJP προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές και είναι διαθέσιμα στην Amazon σε αρκετά προσιτές τιμές.

Instagram/@sjpcollection

Instagram/@shopmaxandriley

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ