Cara Delevingne: Οι ΦΩΤΟ που ανέβασε με την κολλητή της από το show του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Η Cara Delevingne και η ηθοποιός Anya Tailor Joy, που φέτος έγινε ευρέως γνωστή μέσω του ρόλου της στο καθηλωτικό “Queen’s Gambit” του Netflix, ήρθαν μαζί στην Αθήνα για το show του Christian Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Οι δυο τους ήταν αχώριστες όλο το βράδυ, βγάζοντας φωτογραφίες και κάνοντας χιούμορ με τους δημοσιογράφους. Η Cara, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βίντεο και φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά, με την Anya Taylor Joy να τη βοηθά να στρώσει τα κρόσσια στο φόρεμά της, ενώ και οι δύο επέλεξαν να φορέσουν τα ίδια χρυσά perforated μποτάκια του οίκου.

“Να βρείτε ανθρώπους που θα σας λένε ότι έχετε κάτι στα δόντια σας και όταν το χρειάζεστε πιο πολύ από όλα, να σας λένε πράγματα που ίσως δεν θέλετε να ακούσετε. Η επαφή είναι ο μόνος τρόπος, μέσω του οποίου, μπορούμε να μάθουμε και να αναπτυχθούμε. Έτσι γίνε η γυναίκα που θα φτιάξει το στέμμα (στην προκειμένη το φόρεμα) μιας άλλης γυναίκας, αντί να της δείξεις ότι είναι στραβό. Επίσης, το να φοράς το ίδιο κομμάτι με κάποιον, δείχνει απλώς ότι έχετε καλό γούστο,” έγραψε κάτω από το σχετικό post με την καλή της φίλη, δείχνοντας πως οι γυναίκες μπορούμε και πρέπει να στεκόμαστε η μια δίπλα στην άλλη.

Εχθές, μάλιστα το διάσημο top model ανέβασε και το epic πλέον “instagram vs reality” , αποθανατίζοντας μια από τις πιο αστείες στιγμές των δύο κολλητών, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, εν αναμονή του catwalk.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ