Μπρίτζερτον: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Ενθουσιασμένοι οι θαυμαστές

Κατενθουσιασμένοι είναι οι θαυμαστές του Μπρίτζερτον, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στην καρδιά του Λονδίνου, άτι που σημαίνει ότι γρήγορα θα έλθει και στις οθόνες μας μέσω Netflix. Μετά την παγκόσμια επιτυχία της πρώτης σεζόν που βασίζεται στα best seller βιβλία της Τζούλια Κουίν, αποφασίστηκε να λάβουν σάρκα και οστά και τα υπόλοιπα βιβλία που αφορούν στην οικογένεια Μπρίτζερτον. Η δεύτερη σεζόν βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο και την ιστορία του Άντονι Μπρίτζερτον, του αδελφού της Δάφνης.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Παλιό Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο στο Πανεπιστήμιο του Γκρίνγουιτς και στις πρώτες φωτό που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζεται η Jessica Madsen,η οποία στην πρώτη σεζόν υποδυόταν την Κρεσίντα Κόουπ, αντίζηλο της Δάφνης Μπρίτζερτον για την καρδιά των υποψήφιων μνηστήρων.

Ο δημιουργός της σειράς έχει υποσχεθεί στους θεατές μία ιστορία αγάπης που θα συνεπάρει και θα συγκινήσει ακριβώς όσο περιμένουν οι θεατές, παρά της απουσίας του Ρέγκε Ζαν Πέιτζ που κέρδισε τις καρδιές των γυναικών και έχει σαρώσει όλα τα τηλεοπτικά βραβεία φέτος υποδυόμενος τον Δούκα του Χέιστινγκς.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται φαίνονται και οι δύο νέες προσθήκες της σειράς, η Mελίσα Αντβάνι και η Πρίγια Κανσάρα που υποδύονται τη Λαίδη και τη Μις Ίτον αντίστοιχα.

σχολίασε κι εσύ