Μπρίτζερτον: Απών ο σέξι Δούκας του Χέιστινγκς από τη δεύτερη σεζόν

Απογοήτευση για εκατομμύρια ανά τον κόσμο θαυμάστριες του Ρέγκε Ζαν Πέιτζ που περίμεναν πως και πως την επιστροφή του στη σειρά Μπρίτζερτον, καθώς ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος.

Η επιτυχημένη σειρά που κατέκτησε σε μηδενικό χρόνο τις καρδιές των τηλεθεατριών και μαζί την κορυφή, ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο twitter ότι ο 31χρονος Ρέγκε Ζαν Πέιτζ, που υποδύθηκε τον σέξι Σάιμον Μπάσετ, τον Δούκα του Χέιστινγκς δεν θα εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν.

Οι άνθρωποι της παραγωγής στην ανακοίνωσή τους στα social media που αποχαιρετούν τον Πέιτζ γράφουν “Εξοχότατε, ήταν απόλαυση” ενώ επιστρατεύουν τη Λέιντι Γουίσλνταουν για να γράψει την ανακοίνωση:

“Αγαπημένοι αναγνώστες, ενώ όλα τα βλέμματα πέφτουν στην περιπέτεια του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει μια κόμισσα, εμείς αποχαιρετούμε τον Ρέγκε Ζαν Πέιτζ, που τόσο θριαμβευτικά υποδύθηκε τον Δούκα του Χέιστινγκς. Θα μας λείψει η τηλεοπτική παρουσία του Σάιμον αλλά θα είναι για πάντα μέρος της οικογένειας των Μπρίτζερτον. Η Δάφνη θα παραμείνει μια αφοσιωμένη σύζυγος και αδελφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επερχόμενη κοινωνική σεζόν και σε ό,τι έχει να προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμό απ’ ό, τι μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου”.

Ο επίσημος λογαριασμός του Netflix έκανε retweet της ανακοίνωσης σημειώνοντας: “Πάντα θα είσαι ο Σάιμον μας Ρέγκε”, ενώ και η δημιουργός της σειράς Σόντα Ράιμς εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του Ρέγκε Ζαν: “Θυμήσου: ο Δούκας δεν φεύγει ποτέ. Απλώς περιμένει να τον ξαναδούν #ShondalandMenOnNetflixAreForever”

Ο ίδιος ο Ρέγκε Ζαν αποχαιρέτισε τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του με δύο φωτογραφίες από τον ρόλο του στη σειρά ενώ ιππεύει το άλογό του: “Η κούρσα μιας ζωής. Ήταν απόλυτη απόλαυση και προνόμιο να είμαι ο Δούκας. Να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, όχι μόνο στην οθόνη, αλλά και εκτός οθόνης. Το απίστευτα δημιουργικό και γενναιόδωρο καστ, το συνεργείο, οι εκπληκτικοί θαυμαστές, όλα ήταν πέρα απ’ οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Η αγάπη είναι αληθινή και θα συνεχίσει να μεγαλώνει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ