Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το δικαστήριο της επέτρεψε να επιλέξει τον δικηγόρο της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να επιλέξει μόνη της τον δικηγόρο, που θα την εκπροσωπήσει στην υπόθεση της διαμάχης με τον πατέρα της. Ο δικαστής αποφάσισε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικά φορτισμένης ακρόασης, κατά την οποία η τραγουδίστρια “έσπασε” και ζήτησε να απομακρυνθεί ο πατέρας της.

«Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από τον μπαμπά μου και να τον κατηγορήσω για κατάχρηση της κηδεμονίας», δήλωσε η τραγουδίστρια σε ακροαματική διαδικασία στο Λος Άντζελες, προσθέτοντας ότι θέλει να γίνει έρευνα για τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και να εκδοθούν περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

«Πάντα φοβόμουν τον μπαμπά μου»

Ο Mathew Rosengart, ένας ισχυρός δικηγόρος του Χόλιγουντ, θα εκπροσωπήσει τώρα την τραγουδίστρια. Είναι η πρώτη φορά που κατάφερε να επιλέξει τον δικό της δικηγόρο στην υπόθεση, μια κίνηση που θα μπορούσε να επιταχύνει την “απελευθέρωσή” της από την κηδεμονία.

«Κυρία, αυτό δεν είναι κακοποίηση, είναι απλώς γ$%%$#η σκληρότητα», είπε η δακρυσμένη Σπίαρς στην δικαστή Brenda Penny. “Συγγνώμη για τη γλώσσα μου, αλλά είναι η αλήθεια” πρόσθεσε.

“Πάντα προσπαθούσαν να με κάνουν να νιώθω σαν να είμαι τρελή, κάτι που δεν είμαι” τόνισε.

Επανέλαβε ότι αναγκάστηκε να πάρει φάρμακα χωρίς να το επιθυμεί. “Νομίζω ότι προσπαθούσαν να με σκοτώσουν” υπογράμμισε.

Η ποπ σταρ απευθύνθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια ακρόασης σχετικά με την ασυνήθιστη νομική ρύθμιση που της έχει στερήσει την ανεξαρτησία της από το 2008. Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της, είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ