Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Θα μιλήσει για πρώτη φορά στο δικαστήριο – Συνεχίζει τη μάχη κατά του πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα μιλήσει για πρώτη φορά, εκπροσωπώντας τον εαυτό της, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της σε ακρόαση του δικαστηρίου την Τρίτη.

“Η κ. Σπίαρς μου ανέθεσε να ζητήσω από το δικαστήριο μια ακρόαση, στην οποία μπορεί να απευθυνθεί στους δικαστές απευθείας” δήλωσε ο Sam Ingham III, ενώπιον της δικαστού, Judge Brenda Penny.

Ο δικηγόρος δεν αποκάλυψε τους λόγους που ώθησαν την πελάτη του σε αυτό το αίτημα, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι η 39χρονη τραγουδίστρια θέλει να λήξει το θέμα με την “κηδεμονία” του πατέρα της. Μάλιστα ζητήθηκε το θέμα της να αντιμετωπιστεί ως επείγον. H δικαστής προγραμμάτισε την ακρόαση για τις 23 Ιουνίου στο δικαστήριο του Stanley Mosk.

Ο Τζέιμι Σπίαρς ανέλαβε «κηδεμόνας» της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει δώσει καμία συναυλία από τον Οκτώβριο του 2018 και πέρσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο. Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι «είναι δεδηλωμένη επιθυμία της να μην δώσει παραστάσεις αυτήν την περίοδο». Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για τη μακρά επιτροπεία της και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας την «απελευθέρωσή» της. Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια – συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες της ενώ χορεύει στο σπίτι της.

Η Μπρίτνεϊ θέλει να δοθεί ο έλεγχος των υποθέσεών της στη μάνατζέρ της, τη Τζόντι Μοντγκόμερι, η οποία είχε αναλάβει προσωρινά την κηδεμονία της πέρσι, όταν ο Τζέιμ Σπίαρς αρρώστησε. Ο Τζέιμι Σπίαρς απέρριψε την εκστρατεία «Ελευθερώστε τη Μπρίτνεϊ», χαρακτηρίζοντάς την ανέκδοτο. «Όλοι αυτοί οι συνωμοσιολόγοι δεν έχουν ιδέα. Επαφίεται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο για την κόρη μου. Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου», είπε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.