Μπρίτνεϊ Σπιαρς: Πώς σχολίασε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Με μια ανάρτησή της στα social media η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σχολίασε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της από τους New York Times/FX documentary, “Framing Britney Spears”.

“Κάθε άνθρωπος έχει την ιστορία του και την άποψή του για τις ιστορίες των άλλων!! Όλοι έχουμε τόσο πολλές φωτεινές όμορφες ζωές. Θυμηθείτε, παρά τα όσα νομίζουμε ότι ξέρουμε για τη ζωή ενός ανθρώπου δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τον πραγματικό άνθρωπο που ζει πίσω από τον φακό” έγραψε στο Twitter και παράλληλα μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βίντεο από συναυλία του 2018, όπου τραγουδά την επιτυχία της “Toxic.”

Το “Framing Britney Spears” καλύπτει τη ζωή της popstar από την αρχή της διασημότητάς της έως και τώρα που είναι υπό “κηδεμονία”, με τη ζωή και την καριέρα της να βρίσκονται υπό τον έλεγχο του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, η Μπ΄ριτνεϊ αρνείται να δώσιε συναυλίες όσο ο πατέρας της διαχειρίζεται την περιουσία της. Ο δικηγόρος της έχει δηλώσει σε ακροαματική διαδικασία τον Νοέμβριο, ότι η καλλιτέχνις φοβάται τον πατέρα της και θέλει να φύγει από τη διαχείριση της περιουσίας και της καριέρας της αφού προσέλαβε νέο μάνατζέρ της χωρίς να τη συμβουλευθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ