Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η “καυτή” ολόγυμνη ΦΩΤΟ μέσα στο μπάνιο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσέφερε στους θαυμαστές της ένα προκλητικό στιγμιότυπο μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της. Η τραγουδίστρια, που δίνει το τελευταίο διάστημα δύσκολες μάχες στο δικαστήριο, που αφορούν στη νομική επιμέλεια της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία. Στη λεζάντα επέλεξε να χρησιμοποιήσει μόνο τρία emoji. Η 39χρονη είχε μαζέψει τα μαλλιά της, ώστε να φαίνεται η πλάτη της.

Αυτό που σχολίασαν αρκετοί, είναι ότι “απουσιάζουν” τα δύο μικρά τατουάζ της. Η Σπίαρς είχε μια μικρή νεράιδα στο κάτω μέρος της ραχοκοκαλιάς της και ένα σύμβολο της Kabbalah στο λαιμό της.

Πριν από λίγες ημέρες ο Λάρι Ρούντολφ, ο οποίος είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική πορεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα τελευταία 25 χρόνια, αποφάσισε να παραιτηθεί. Η κίνηση αυτή έρχεται δύο εβδομάδες αφού η τραγουδίστρια κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι «στο παρελθόν εξαναγκάστηκε να εργαστεί χωρίς τη θέλησή της». «Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που η Μπρίτνεϊ και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά. Με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει μία παύση από την δουλειά», έγραψε ο Ρούντολφ. «Σήμερα, συνειδητοποίησα ότι η Μπρίτνεϊ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου.» Ο Λάρι Ρούντολφ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί με επιστολή του στον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και στον προσωρινό διαχειριστή Τζόντι Μοντγκόμερι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ