Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον: Τα δίδυμα και οι νέες φήμες για επανασύνδεση

Από τη βραδιά της 77ης τελετής απονομής των Golden Globes τον περασμένο Ιανουάριο, οι φήμες για επανασύνδεση των Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον οργιάζουν. Μπορεί η ηθοποιός να έχει αρνηθεί και να έχει διαψεύσει αρκετές φορές ότι εκείνη και ο Μπραντ ειναι ξανά μαζί, αλλά οι φαν των δύο σταρ του Hollywood εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα τους δουν και πάλι μαζί.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τους δύο να είναι ξανά μαζί και να έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί. Το περιοδικό New Idea στο τεύχος της 13ης Απριλίου 2020 ανέφερε πως τα δίδυμα της Μισέλ Ρος είναι στην πραγματικότητα του Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον. Η Ρος στο παρελθόν υπήρξε παρένθετη μητέρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε μέσω των social media, πως γέννησε ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι.

Μία πηγή που επικαλείται το περιοδικό, τονίζει πως το ζευγάρι κρατάει την είδηση για τα δίδυμα κρυφή, καθώς θεωρούν την άφιξή τους ένα ευαίσθητο και ιδιωτικό θέμα. «Ο Brad και η Jennifer έκαναν μια έρευνα πριν επιλέξουν να ακολουθήσουν την οδό παρένθετης, ακόμη και πριν χωρίσουν. Είδαν πώς λειτούργησε για τόσους πολλούς φίλους τους και σκέφτηκαν να το δοκιμάσουν. Η Elizabeth Banks και η Nicole Kidman, αλλά και η Sarah Jessica, τους έχουν πει όλοι ότι είναι μια όμορφη και ανώδυνη διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη διακριτικότητα και πολύ λίγη φασαρία», ισχυρίστηκε η πηγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ