Μπράιαν Άνταμς: Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά σε ένα μήνα

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Μπράιαν Άνταμς μόλις έφθασε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου την Πέμπτη. Ο ρόκερ ταξίδευε στην Ιταλία για να δώσει το “παρών” στα αποκαλυπτήρια του ημερολογίου της Pirelli, του οποίου είναι ο φωτογράφος.

Ο Μπράιαν Άνταμς έκανε την ανακοίνωση με ανάρτησή του στο instagram όπου ποζάρει να περιμένει σε μια αίθουσα μετά το τεστ και μετά στο ασθενοφόρο όπου πηγαίνει για να υποβληθεί σε πιο αξιόπιστο PCR τεστ.

Μπράιαν Άνταμς

Να ‘μαι, μόλις έφθασα στο Μιλάνο, βρήκα θετικός για δεύτερη φορά σε έναν μήνα στην COVID”έγραψε ο Άνταμς στην ανάρτησή του. “Οπότε πάω στο νοσοκομείο” πρόσθεσε και ευχαρίστησε τους θαυμαστές για τη στήριξή τους.

Ο Μπράιαν Άνταμς εκτός από τη λαμπερή καριέρα στη μουσική σκηνή απολαμβάνει και την καριέρα του φωτογράφου. Είναι ο υπεύθυνος πίσω από τις φωτογραφίες που θα κοσμούν το ημερολόγιο της Pirelli το 2022, αφού η φωτογράφιση του 2021 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Ο ρόκερ αναμενόταν να εμφανιστεί σε εκδηλώσεις στο Μιλάνο για να προωθήσει το ημερολόγιο, αλλά πλέον μετά τη θετική διάγνωση η αυτοπρόσωπη παρουσία του είναι αβέβαιη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Adams (@bryanadams)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ