Bomber jacket: Πώς θα το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Η casual αύρα του ταιριάζει σε όλα τα στιλ και τις περιστάσεις, ενώ η cool μορφή του απογειώνει τα πιο εντυπωσιακά looks του street style. Το bomber jacket αποτελεί το ιδανικό πανωφόρι του φθινοπώρου, το οποίο ακολουθώντας πάντα την oversized τάση, δίνει ένταση και μια αύρα νεανικού δυναμισμού στα καθημερινά σύνολα. Μάλιστα, τόσο πολύ έχει αγαπηθεί που πλέον φοριέται και συνδυάζεται με τα πιο chic outfits και τα πιο βραδινά ρούχα που άλλοτε δεν θα μπορούσαμε καν να τα φανταστούμε μαζί.

Credit: Sonia Lyson/Instagram

Cozy mornings: με διάθεση χουχουλιάσματος κι ένα touch γούνας, το πιο άνετο jacket εντυπωσιάζει με το μοναδικό χαρακτήρα και τα νεανικά του vibes, τα οποία συμπεριλαμβάνουν κάτι από ‘90s, κάτι από το κολεγιακό outfit και κάτι από την rnb κουλτούρα. Ενισχύστε το cool στοιχείο, συνδυάζοντάς το απλά με ένα ζευγάρι statement sneaker και oversized γραμμές.

Credit: Pernille Teisbaek/Instagram

Σέξι military: ιδανικό και για hot εμφανίσεις, το bomber jacket συνδυάζεται άνετα ακόμα και με σέξι κομμάτια, όπως ένα μίνι μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση. Το μόνο που οφείλετε να προσέξετε εδώ, είναι να συνοδεύσετε το look με ένα φαρδύ bomber, έτσι ώστε να μην φαίνεται φτωχό!

Credit: Jordan Grant/Instagram

Bomber by night: αν σκοπεύετε να φορέσετε το bomber jacket σε βραδινή έξοδο, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την πιο hot τάση της εποχής, η οποία δεν είναι άλλη από το total leather. Μάλιστα, φορέστε δερμάτινο και στα παπούτσια, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να είναι ψηλά.

Credit: Sonia Lyson/Instagram

Καπιτονέ bomber: ένα από τα πιο δημοφιλή trends της προηγούμενης σεζόν, το οποίο αναμένεται να επανακυκλοφορήσει και να κατακτήσει ξανά τις λάτρεις του street style. Σε αυτήν την  περίπτωση, με ότι και να συνδυάσετε το bomber jacket θα είναι εντάξει, αφού και από μόνο του πρωταγωνιστεί και αναβαθμίζει ακόμα και τα πιο βασικά looks.

Credit: Matilda Jerf/Instagram

Bomber chic και θηλυκό: ένας από τους πιο αγαπημένους μας συνδυασμούς είναι αυτός που περιλαμβάνει στοιχεία διαφορετικής και πολλές φορές αντίθετης φιλοσοφίας. Όπως ακριβώς το συγκεκριμένο look που μιξάρει το κομψό στιλ με την cool δυναμική ενός bomber. Perfect!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ