Μπέττυ Μαγγίρα: Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σαν να μη συμβαίνει τίποτα

«Ήθελα να το κάνω. Τον καιρό που δεν δούλευα, ή έκανα ελάχιστα πράγματα, το κοίταζα και το λιμπιζόμουν και έλεγα θα μπορούσα να το κάνω. Ήταν από τα λίγα που δεν είχα κάνει η παρουσίαση. Μου αρέσει», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον ρόλο της παρουσιάστριας, ενώ σημείωσε ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. «Είναι 7 εκπομπές, ζωή να έχουμε! Ελάτε κι άλλοι! ».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό του “Χαμογέλα και πάλι” και σχολίασε το γεγονός ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται πλέον και με τα θέματα της επικαιρότητας.

«Πέρσι πήγαμε να αγγίξουμε κάποια θέματα επικαιρότητας, αλλά είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό. Προτιμήσαμε να μείνουμε σταθεροί σε αυτό που ξέρουμε, στην ψυχαγωγία. Γιατί να κάνουμε όλοι το ίδιο; Να βλέπουμε παντού αυτή την μαυρίλα! Ας το κάνουν εκπομπές που το κάνουν καλά και ξέρουν να το κάνουν. Εμείς ας δώσουμε χαρά στον κόσμο» τόνισε.

«Είναι ομαδικό σπορ και η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δηλαδή δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί» συμπλήρωσε.

«Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σαν να μη συμβαίνει τίποτα» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ