Μπέσσυ Αργυράκη: Η σπόντα στον Γιώργο Λιάγκα – «Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να με ρωτήσετε;»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού υποδέχτηκαν στο «Πρωινό» της Τρίτης την Μπέσσυ Αργυράκη.

Στην αρχή της συνέντευξης που παραχώρησε η ηθοποιός στην εκπομπή ο παρουσιαστής θέλησε να την ρωτήσει σχετικά με το J2US, καθώς τα δημοσιεύματα την θέλουν να συμμετέχει στην φετινή σεζόν του σόου, για να πάρει ο Γιώργος Λιάγκας μια αυθόρμητη απάντηση από την Μπέσσυ Αργυράκη προτού ο ίδιος ολοκληρώσει την ερώτησή του. «Αυτή είναι η πρώτη είδηση που θέλετε να με ρωτήσετε; Έρχομαι με πάρα πολλά νέα καλλιτεχνικά», ήταν τα λόγια της Μπέσσυ Αργυράκη.

Ο παρουσιαστής την ρώτησε συγκεκριμένα: «Όντως εσύ δεν ήθελες τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο J2US επειδή είναι άφωνος;», με την Μπέσσυ ΑΡγυράκη να λέει στην συνέχεια: «Το βλέπετε αυτό το μπλουζάκι; Είναι από τον Ασημακόπουλο. Είναι φίλος μου 10 χρόνια, εγώ τον πρότεινα, εγώ τον ήθελα, τον ήθελε και η παραγωγή και έτσι βρεθήκαμε να είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα είμαι με τον Ασημακόπουλο. Συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε και ήμασταν και πολύ χαρούμενοι και κάποια στιγμή ακούω ότι δεν θα είναι. Μου είπαν από την παραγωγή ότι κάτι άλλο έχει προγραμματίσει στην πορεία. Και μου βγάζουν ξαφνικά ένα πρόσωπο που δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου».

Αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε: «Τι έγινε με την Ελένη Καστάνη στο [email protected]; Γιατί διάβασα το καλοκαίρι ότι η Μπέσσυ Αργυράκη θα έκανε μια πολύ ωραία στήλη και μετά είδαμε αυτή τη στήλη να την κάνει η Ελένη Καστάνη»!, με την Μπέσσυ Αργυράκη να απαντάει: «Πήγα κάποια στιγμή, με κάλεσαν, έκανα το δοκιμαστικό, είδα και την Ελένη Καστάνη εκεί και η αλήθεια είναι ότι μόλις την είδα τους είπα παιδιά θεωρώ ότι η Ελένη είναι πολύ καλύτερη γι’ αυτό που φέρατε εδώ να κάνω. Το είπα και στην ίδια, ότι θέλω να αποχωρήσω και ότι εσύ είσαι πιο ικανή για να μιλήσεις για τέτοια θέματα κοινωνικού περιεχομένου»!

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μπέσσυ Αργυράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.