Bellucci: ‘Οταν θήλασα έγινα φυσιολογική γυναίκα

Bellucci: ‘Οταν θήλασα έγινα φυσιολογική γυναίκα

H Ιταλίδα Monica Bellucci είναι μια από τις πιο sexy γυναίκες της παγκόσμιας βιομηχανίας του κινηματογράφου. Κι όμως, σε συνέντευξή της, αποκαλύπτει ότι η ζωή της άλλαξε όταν θήλασε, τονίζοντας, ότι τότε έγινε και πάλι  φυσιολογική γυναίκα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της…

 

Παρόλο που είσαι μια πολυάσχολη μητέρα δύο παιδιών, ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, χωρίς να απορρίπτεις ταινίες που σου προτείνουν.

Ναι, αλλά το μωρό είναι μαζί μου, προς το παρόν τουλάχιστον. Αργότερα, που τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, θα δούμε τι θα κάνουμε.

 

Είσαι υπεροπροστατευτική γυναίκα;

Είμαι Ιταλίδα και σίγουρα μια Ιταλίδα μητέρα είναι χειρότερη και από την Εβραία μητέρα.

 

Ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο κομμάτι της μητρότητας;

Όταν θήλαζα την κόρη μου, νομίζω ότι ήταν η στιγμή που έγινα και πάλι μια φυσιολογική γυναίκα. Μέχρι τότε ήμουν απλά μητέρα (γελάει).

Όταν η κόρη μου ήταν 3,5 ετών, έκανα μια ταινία, όπου στα γυρίσματα την είχα μαζί μου και κάθε δύο ώρες την θήλαζα. Όλο αυτό ήταν τόσο όμορφο. Πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό, αλλά ως γυναίκα ένιωσα ολοκληρωμένη, γιατί ήταν ακριβώς αυτό που είχα ανάγκη εκείνη την περίοδο της ζωής μου.  Αν είχα μείνει έγκυος 10 χρόνια νωρίτερα, θα ήταν σίγουρα καταστροφή. Τότε ασχολιόμουν περισσότερο με τον εαυτό μου και δεν ήμουν έτοιμη να φροντίσω και να δώσω όλη μου την προσοχή στο μωρό μου.

 

Η παρουσία της κόρης σου στο σπίτι επηρεάζει τους ρόλους που επιλέγεις;

Όχι. Είμαι ηθοποιός χωρίς να με επηρεάζει το γεγονός ότι είμαι μητέρα.

 

 

Πηγή: ΟΚ!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ