Μπέκαμ – Πελτζ: ΦΩΤΟ από τη λαμπερή τελετή του γάμου τους

Η Nίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, με αρκετούς διάσημους καλεσμένους και άμετρη κομψότητα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το μέρος επιλέχθηκε σκόπιμα, αφού πρόκειται για τον τόπο των γονιών της νύφης και πλέον, κυρίας Μπέκαμ! Μεγάλες τέντες στήθηκαν στην αυλή του σπιτιού των Πελτζ, σε μια έκταση 44.000 τετραγωνικών μέτρων, η οποία φιλοξένησε το μεγάλο γεγονός. Και όλοι, φόρεσαν τα καλά τους, και παρευρέθηκαν στον γάμο της χρονιάς για να γιορτάσουν το νεόνυμφο ζευγάρι, σύμφωνα με το instyle.gr.

@hollywoodlife

Η νύφη φυσικά, έβαλε τα καλύτερα από όλους, φορώντας νυφικό Valentino, το οποίο φτιάχτηκε αποκλειστικά για την ίδια. Από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, μπορούμε να διακρίνουμε ότι πρόκειται για ένα λιτό φόρεμα από σκληρό ταφτά και μανίκι, σε γραμμή μεταξύ Α και ίσια. Αυτό που διακρίνεται με σαφήνεια, είναι το μακρύ βέλο της Nicola, το οποίο έφτανε μέχρι κάτω και ήταν στερεωμένο σε έναν χαμηλό κότσο. Ελπίζουμε σύντομα, να έχουμε πλήρη εικόνα του νυφικού, καθώς όταν πρόκειται για Valentino μιλάμε σίγουρα για αριστούργημα και θα θέλαμε να το… χαζέψουμε λίγο παραπάνω.

@hollywoodlife

Η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκε στο πλάι του Ντέιβιντ, με ένα silk μάξι, silver φόρεμα με τιράντα και κεντήματα στο πάνω μέρος, και ψηλό κότσο που άφηνε ακάλυπτο το λαιμό και τους ώμους. Μια total chic εμφάνιση, που έκανε την νυν πεθερά της Nicola, να ξεχωρίσει από το λαμπερό πλήθος.

Διάσημοι καλεσμένοι, όπως η Εύα Λονγκόρια, η Σερένα Ουίλιαμς και ο Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, συμπλήρωσαν τη λίστα των 500 καλεσμένων που έλαμψαν με την παρουσία τους και φαίνεται να ευχαριστήθηκαν, τουλάχιστον το catering!

@hollywoodlife
@hollywoodlife

Λέγεται πως η τελετή έληξε με το πρώτο φιλί του νεόνυμφου ζευγαριού υπό την μουσική υπόκρουση του Μπίλι Τζόελ και του τραγουδιού “She’s got a way”.  Όσο για τα υπόλοιπα έθιμα, δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες, ωστόσο γνωρίζουμε ότι εφόσον και οι δύο ασπάζονται τον Ιουδαϊσμό, ίσως να ενσωμάτωσαν κάποιες παραδόσεις, στην κατά τα άλλα «βρετανική» τελετή.

@hollywoodlife

Πηγή: instyle.gr, Η φωτό εξωφύλλου: fimeladotcom

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ