Μπαρ Ραφαέλι: Στο στόχαστρο της εφορίας το διάσημο μοντέλο

Η Μπαρ Ραφαέλι ήρθε σε συμφωνία με τις ισραηλινές Αρχές για μακροχρόνια υπόθεση φοροδιαφυγής. Το διάσημο μοντέλο, σύμφωνα με το Associated Press, υποχρεούται σε εννέα μήνες κοινωνικής εργασίας και η μητέρα της θα εκτίσει 16μηνη ποινή φυλάκισης. Οι δύο γυναίκες θα καταβάλουν το πρόστιμο του 1,5 εκατ. δολαρίων, συν την επιστροφή φόρου που οφείλουν στο Ισραήλ.

Από τις έρευνες των ισραηλινών Αρχών φάνηκε ότι η Μπαρ Ραφαέλι την περίοδο μεταξύ 2009 και 2012 δεν δήλωσε τα εισοδήματα που εισέπραξε, συνολικού ύψους 5,4 εκατ. ευρώ. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών το μοντέλο δήλωνε ότι διέμενε στις ΗΠΑ ενώ στις αμερικανικές Αρχές δήλωνε ότι η μόνιμη κατοικία της είναι στο Τελ Αβίβ. Το 2015 μητέρα και κόρη ήρθαν αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη όταν συνελήφθησαν. Παρά τις κατηγορίες σε βάρος τους αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση.

Τον Ιανουάριο του 2019 η ισραηλινή Δικαιοσύνη συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και γνωστοποίησε ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες στη Μπαρ Ραφαέλι για φοροδιαφυγή και στη μητέρα της για ξέπλυμα χρήματος.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Έθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ