“Αχ Αντωνάκη μου…”

Ο Αντωνάκης και η Ελένη Κοκοβίκου επιστρέφου�� στη μεγάλη οθόνη μετά απο 47 χρόνια. Οι δύο αγαπημένοι κινηματογραφικοί ήρωες του Γιώργου Τζαβέλλα από την ταινία του “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα“, που απέσπασε πολλά βραβεία και σε ξένα φεστιβάλ, θα ζωντανέψουν ξανά στις σκοτεινές αίθουσες εν έτει 2012, μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.Ο Χριστόφορος, ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη με την πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα και ένα φιλμ που θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν.

Αν και ακόμα κρατούν μυστικό τον τίτλο και τους συντελεστές, εκτός από τον δημιουργό, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Μαρίνα Καλογήρου, ενώ το θρυλικό ζευγάρι του ασπρόμαυρου κινηματογράφου θα ενσαρκώσουν για μια ακόμη φορά η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

H Μάρω Κοντού μίλησε για την ταινία δίνοντας μερικές  λεπτομέριες: “Παίζουμε ο Γιώργος  Κωνσταντίνου κι εγώ στην καινούργια ταινία που γράφει και σκηνοθετεί ο Χριστόφορος, ως Ελένη και Αντωνάκης Κοκοβίκου, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ταινία – απλώς είμαστε η γιαγιά και ο παππούς της πρωταγωνίστριας. Είναι τοσο πρωτότυπο το σενάριο, που δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Δεν είναι όμως η συνέχεια της ταινίας.”

 Πηγή: Espresso  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ