Ατζελίνα Τζολί: Την “έπιασαν” στο διαμέρισμα του πρώην συζύγου της – ΦΩΤΟ

Ακολουθεί η Ατζελίνα Τζολί τα βήματα της Τζένιφερ Λόπεζ που επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της; Η JLO μπορεί να αναζωπύρωσε το ειδύλλιο της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Μπεν Άφλεκ, πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά οι φήμες τώρα “φουντώνουν” για την 46χρονη πρώην σύζυγο του Μπραντ Πιτ. Η Τζολί “πιάστηκε” από τους φωτογράφους να φτάνει στο διαμέρισμα του πρώην συζύγου της, Jonny Lee Miller. Ο Βρετανός ηθοποιός μένει στο Μπρούκλιν και η ηθοποιός μπήκε κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί, πέρα από την πανάκριβη τσάντα Louis Vuitton.

Η ηθοποιός έφτασε στο σπίτι του, μόνη της, χωρίς τους σωματοφύλακές της. Φορούσε μπεζ παλτό και ασορτί μάσκα για τον κορονοϊό.

Έμεινε στο διαμέρισμα του πρώην της περίπου τρεις ώρες. Ο Μίλερ και η Τζολί έχουν παρελθόν δύο δεκαετιών. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην ταινία του 1995, “Hackers,” και ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 1996.

Ο γάμος εξπρές έγινε πρωτοσέλιδο ανά τον κόσμο. Ειδικά όταν αποκαλύφθηκε ότι η Τζολί, η οποία ήταν τότε 20 ετών, χρησιμοποίησε το αίμα της για να γράψει το όνομα του Βρετανού ηθοποιού στο πίσω μέρος της λευκής της μπούζας.

Ο γάμος δεν κράτησε και το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 1997, καθώς το φορτωμένο πρόγραμμά τους στο Χόλιγουντ τους ανάγκαζε να ζουν χωριστά. Υπέβαλλαν αίτηση διαζυγίου στις αρχές του 1999.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ