Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό – Ανέβαινε στη σκηνή και έπεσε με το κεφάλι

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο γνωστός ηθοποιός Τέλης Ζώτος το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Rex για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ένα παραπάτημα του γνωστού ηθοποιού στη σκάλα της σκηνής του θεάτρου και η εκκωφαντική πτώση που ακολούθησε παραλίγο να αποβούν μοιραία για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Τέλης Ζώτος. Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας του ζήτησε από μικρόφωνο να πάει κοντά του και να παραλάβει την τιμητική διάκριση για την προσφορά του στην τέχνη ως Έλληνας ηθοποιός ο οποίος διέπρεψε στο εξωτερικό. Ωστόσο η χαρά του καλλιτέχνη σύντομα έγινε τρόμος και λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. «Όταν πάτησα στο τρίτο σκαλοπάτι δεν υπολόγισα σωστά και έπεσα πίσω με το κεφάλι. Εκείνη την ώρα νόμιζα πως πέθανα. Δεν κατάλαβα πως έπεσα, δεν κατάλαβα αν ήμουν ζωντανός. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου», δήλωσε λίγες ώρες μετά το ατύχημα ο ηθοποιός.

«Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν οι φωνές που ακουγόταν από πάνω μου, που ζητούσαν να έρθει ένας γιατρός και να μην κουνηθώ από εκεί που είχα πέσει. Φοβούνταν όλοι για κατάγματα. Εγώ, από την άλλη άρχισα με το ένα χέρι να ψάχνω το σώμα μου, αν έχω χτυπήσει και αν πονάω. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί», συμπλήρωσε ο Τέλης Ζώτος.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Τέλης Ζώτος, έχοντας τη βοήθεια συναδέλφων του σηκώθηκε, ανέβηκε στη σκηνή και είπε χαριτολογώντας: «Όλα καλά, δεν ήταν η μέρα μου σήμερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ