Αθηνά Ωνάση: «Φουντώνουν» οι φήμες ότι είναι έγκυος τεσσάρων μηνών – Τι λέει το περιβάλλον της

Εντείνεται η φημολογία ότι η κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο παιδί της.

Η φημολογία πυροδοτήθηκε από δημοσίευμα ιστοσελίδας στην Βραζιλία που υποστήριξε ότι η Αθηνά Ωνάση είναι 4 μηνών έγκυος. Μέχρι στιγμής το δημοσίευμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση στην Ελλάδα δεν επιβεβαιώνει αλλά δεν διαψεύδει την είδηση.

Οι φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της «χρυσής» κληρονόμου «φούντωσαν» όταν εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας στο Σαν Τροπέ. Η Αθηνά Ωνάση που συμμετέχει σε αγώνες ιππασίας από μικρή ηλικία, αυτή την φορά δεν πήρε μέρος. Αυτό το γεγονός προκάλεσε ερωτήματα και νέες φήμες ότι είναι έγκυος. Ωστόσο στις εικόνες από τους αγώνες η Αθηνά Ωνάση δεν δείχνει να έχει φουσκωμένη κοιλιά.

Τώρα όλοι αναζητούν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο τελευταίος σύντροφος που γνωρίζουν τα ΜΜΕ είναι ο επιχειρηματίας και ιππέας, Αλμπέρτο Ζόρζι.

Αλμπέρτο Τζιόρτζι

Ο επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση με την Αθηνά Ωνάση τα τελευταία 2 χρόνια και φέρεται να θέλει να την παντρευτεί. Μάλιστα φέρεται να πήρε διαζύγιο όταν γνώρισε την Αθηνά Ωνάση. Οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν η Αθηνά Ωνάση πούλησε στον Ζόρζι το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της Αλβάρο, Cornetto K.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ