Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (9/6) η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Σιέννα-Ηλέκτρα. Το δεύτερο παιδί της ηθοποιού και του επιχειρηματία, γεννήθηκε το 2021 και γίνεται 4 ετών.
Το πρωί της Δευτέρας η καλλιτέχνις, την οποία φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Έχω Παιδιά», έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να οδηγεί, ενώ η μικρή Σιέννα βρίσκεται στο πίσω κάθισμα και τραγουδάει.
Η τρυφερή μητέρα ακούει την κόρη της και συμμετέχει στο τραγούδι, ενώ στα μάτια της μπορεί κανείς να δει την ευτυχία που νιώθει.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Αθηνά Οικονομάκου έχει γράψει: «Χρόνια σου πολλά αστέρι μου λαμπερό, φως της ζωής μου. Σ’ αγαπώ όσο οι λέξεις δεν είναι ικανές να περιγράψουν».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.