Αστέρες του Χόλιγουντ που φημολογείται ότι δεν είχαν καλές σχέσεις πίσω από τις κάμερες

Μπορεί τις περισσότερες φορές οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες να αναπτύσσουν καλές σχέσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Υπάρχουν και περιπτώσεις που η συνεργασία διάσημων stars του κινηματογράφου δεν ήταν καλή, είτε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είτε μετά την κυκλοφορία της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα μεγάλων ονομάτων της διεθνούς showbiz, των οποίων η συνεργασία δεν κύλησε ομαλά, όπως οι περισσότεροι θα περίμεναν:

Η Μέριλ Στριπ και ο Κέβιν Κλάιν στην ταινία “Δυο ξένοι στο Παρίσι” (2011): Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, η Στριπ ήταν πολύ απαιτητική και ο Κλάιν δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της. Επίσης μετά το τέλος των γυρισμάτων οι δύο διάσημοι πρωταγωνιστές αρνήθηκαν να εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας.

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Νίκολας Κέιτζ στην ταινία “Προσοχή στα μάτια” (1993): Φήμες λένε ότι η Ρόμπερτς ήταν πολύ σνομπ και ο Κέιτζ δεν μπορούσε να την αντέξει. Οι δύο σταρς αρνήθηκαν να δώσουν κοινές συνεντεύξεις για την προώθηση της ταινίας.

Ο Τζακ Νίκολσον και ο Μάρτιν Σκορσέζε στην ταινία “Ο Νονός ΙΙ” (1974): Ο Νίκολσον δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που ο Σκορσέζε σκηνοθετούσε τον χαρακτήρα που υποδυόταν. Οι δύο άντρες είχαν πολλές διαφωνίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με τον Νίκολσον να απειλεί ότι θα αποχωρήσει από την ταινία.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ στην ταινία “Το τέλειο πάρτι” (2006): Ο Κλούνεϊ πίστευε ότι ο Γκόσλινγκ δεν ήταν αρκετά καλός ηθοποιός για τον ρόλο και οι δύο άντρες δεν μίλαγαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η κακή συνεργασία των δύο ηθοποιών προκάλεσε καθυστερήσεις στα γυρίσματα της ταινίας.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ στην ταινία “Ο δολοφόνος του Λονδίνου” (2004): Οι φήμες λένε ότι την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας η Λόπεζ ήταν πολύ νευρική και ο Άφλεκ δεν μπορούσε να τη χαλαρώσει. Μπορεί πλέον να είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι, όμως η σχέση των δύο σταρς πέρασε και κρίσεις στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει και όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες, καθώς οι διάσημοι ηθοποιοί τις περισσότερες φορές αποφεύγουν να μιλούν για τις προσωπικές τους σχέσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ