Ασταμάτητη η Μαντόνα: Ξάπλωσε στο γραφείο του Τζίμι Φάλον – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαντόνα συνεχίζει να προκαλεί. Η 62χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στο show του Τζίμι Φάλον, The Tonight Show, για να διαφημίσει το νέο της ντοκιμαντέρ “Madame X”, όμως πολύ γρήγορα η συνέντευξη πήρε περίεργη τροπή.

Η βασίλισσα της ποπ τόνισε αρχικά πως θέλει οι θεατές του ντοκιμαντέρ να καταλάβουν «πόσο σημαντική είναι η τέχνη στη ζωή μας».

«Οι καλλιτέχνες υπάρχουν για να διαταράζουν την ειρήνη» ανέφερε η Μαντόνα, παραθέτοντας τα λεγόμενα του συγγραφέα Τζέιμς Μπόλντουιν.

«Ελπίζω να κατάφερα να διαταράξω τόσο τη δική σου ειρήνη, όσο και την ειρήνη όσο παρακολουθούν το σόου» πρόσθεσε, με τον Τζίμι Φάλον να απαντά: «Πάντα διαταράσεις την ειρήνη μου. Μπλέκεσαι σε “καλούς μπελάδες”».

Εκείνη τη στιγμή η Μαντόνα, που φορούσε ένα κοντό φόρεμα και διχτυωτό καλσόν, ανέβηκε και ξάπλωσε μπρούμυτα στο γραφείο του γνωστού παρουσιαστή αναστατώνοντας το κοινό και τους τηλεθεατές.

Μαντόνα Τζίμι Φάλον

Ο Τζίμι Φάλον έμεινε άφωνος μην ξέροντας πως να αντιδράσει. Έβγαλε το σακάκι του και προσπάθησε να καλύψει τη βασίλισσα τη ποπ.

«Δεν θα δουν τίποτα» είπε η 62χρονη τραγουδίστρια στον γνωστό παρουσιαστή, προτού γυρίσει την πλάτη της προς το κοινό και σηκώσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα τη φούστα της.

Δείτε τη συνέντευξη της Μαντόνα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ