Ασημίνα Ουστάλλι: Αγνώριστη η πρώην παίκτρια του MasterChef

Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.   

Η πανέμορφη Ασημίνα, που θεωρείται η πιο σέξι παίκτρια που πέρασε ποτέ από τον διαγωνισμό μαγειρικής, κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία στα social media – ιδίως το καλοκαίρι – αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Τρία χρόνια μετά, η 27χρονη είναι αγνώριστη. Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά.

Πριν από δύο μήνες είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  έπειτα από το τρίτο χειρουργείο που έκανε στη μύτη.

“Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν από ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω, δεν μπορώ να αναπνεύσω καθόλου”, λέει η Ασημίνα Ουστάλλι στο βίντεο και προσθέτει:  “Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολλή υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς”.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της σχετικά με τις δύο πρώτες επεμβάσεις στη μύτη, η Ασημίνα είχε δηλώσει: “Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα. Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ