Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο Terminator στην μάχη της λακκούβας

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βαρέθηκε να περιμένει από τους κρατικούς λειτουργούς και αποφάσισε να κλείσει μόνος του τις επικίνδυνες λακκούβες στο Λος Άντζελες.

Ο… Terminator πήρε την κατάσταση στα χέρια του την Τρίτη και γέμισε μια τεράστια λακκούβα που παρέμενε έτσι για εβδομάδες.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια μοιράστηκε ένα βίντεο στο Twitter με τον ίδιο και δύο άλλους άνδρες να χρησιμοποιούν συσκευασμένο σκυρόδεμα για να επισκευάσουν τον δρόμο στην περιοχή Brentwood υπό τον ήχο μερικών funky μελωδιών.


«Σήμερα, αφού όλη η γειτονιά έχει αναστατωθεί για αυτή τη γιγαντιαία λακκούβα που προκαλεί ζημιές σε αυτοκίνητα και ποδήλατα εδώ και εβδομάδες, βγήκα με την ομάδα μου και τη διόρθωσα. Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι για αυτό. Ορίστε», έγραψε ο Σβαρτσενέγκερ στο Twitter.

Ο 75χρονος — ντυμένος με μπότες εργασίας και δερμάτινο μπουφάν — φτυάρισε πρώτα χώμα πριν κλείσουν όλοι μαζί την λακκούβα.

Αξιωματούχοι του Λος Άντζελες δήλωσαν τον περασμένο μήνα ότι δέχθηκαν περισσότερα από 1.300 αιτήματα για επισκευή λακκούβας μέσα σε μία μόνο εβδομάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ