Αρναούτογλου: Την “άκουσα” από την επιτυχία – Δεν ήμουν έτοιμος

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε εξομολογητική διάθεση στο “Ενώπιος Ενωπίω” περιέγραψε πως ότι επιτυχία κι αν έκανε δεν ένιωθε ευτυχισμένος.

“Όλη μου η ζωή ήταν να προσέχω και να μην δίνω δικαίωμα” αναφέρει χαρακτηριστικά. Ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι “την “άκουσα” από την επιτυχία”.

“Έπασχα από ανηδονία, κάτι που ανακάλυψα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα έναν τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, τη στιγμή που το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Αντί να το απολαύσω και να το χαρώ δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ζούσα. Εγώ 17 χρονών μπήκα στην τηλεόραση, είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, όλη μου τη ζωή πρόσεχα και το παραμικρό να μην δώσω δικαίωμα. Ακόμα και τις περιόδους που λίγο ή πολύ την “άκουσα”” τόνισε.

“Σε μια ηλικία 30 ετών είχα 25 χιλιάδες άτομα κοντά μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Βίωνα έναν παροξυσμό. Δεν είχα δουλέψει τον εαυτό μου, δεν ήμουν έτοιμος για όλο αυτό και όταν τελείωσε αυτό το πάρτι, πήγα σπίτι και ήμουν μόνος, και λέω τώρα τι κάνεις; Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου είναι τραγικές και έτσι ζήτησα βοήθεια από ειδικό. Και για πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα που έπρεπε να πετάξω από πάνω μου ευτυχώς πριν γίνω πατέρας” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ