Αρναούτογλου: Αδίκησα σημαντικές γυναίκες της ζωής μου – Η “συγγνώμη” που ζήτησε

Μιλώντας στο “Ενώπιος Ενωπίω”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε ότι αδίκησε σημαντικές γυναίκες στη ζωή του.

“Μέχρι τα 28 μεγαλώναμε όλοι εμείς με το πρότυπο του άνδρα, του αρσενικού, του πολύ βαρύ, όταν μεγαλώνεις έτσι κάνεις τεράστια λάθη, γιατί δεν βλέπεις την αλήθεια. Αδικείς ανθρώπους, και ζήτησα πολλά “συγγνώμη” από ανθρώπους που αδικούσα όχι γιατί το ήθελα, αλλά γιατί ήταν στο DNA μου να τους αδικώ” περιέγραψε.

“Μερίδες ανθρώπων που επειδή δεν ήταν τόσο άνδρες δεν ήταν του γούστου μου. Είχα μια συμπεριφορά σχεδόν απαξιωτική. Όταν το συνειδητοποιείς γυρνάς πίσω και ζητάς συγγνώμη. Τώρα κάνω μια τεράστια δουλειά, να βγάλω τον Γρηγόρη που δεν φταίει” πρόσθεσε,

“Αδίκησα γυναίκες που ίσως ήταν πολύ σημαντικές στη ζωή μου, αλλά δεν μπορούσα να τις εκτιμήσω. Υπήρχε μια θεωρία ότι κανείς δεν σε αγαπάει άρα δεν μπορείς και να δώσεις αγάπη. Ακόμα έχω τεράστιο θέμα πρέπει να κάνω πολύ δουλειά κάθε μέρα. Τώρα προσπαθώ να μάθω να ακούω γιατί δεν ήξερα να ακούω. Είναι πολύ δύσκολο νόμιζα ότι άκουγα, κουφός ήμουν, ζητάω συγγνώμη γιατί την εννοώ και δεν κατάλαβα τι είχα δίπλα μου” κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κριτική που δέχθηκε

“Είμαι ίσως το πιο κόκκινο πανί που πέρασε ποτέ ως παρουσιαστής. Δεν υπήρχε κριτικός που να μην πυροβολήσει τον Γρηγόρη. Έχω φάει πολύ “ξύλο”. Καλώς η κακώς. Δεν κρατάω κακίες. Μου παίρνει καιρό να επεξεργαστώ τον εγωισμό μου. Το χειρότερο πράγμα είναι ο εγωισμός, ότι γίνεται κακό είναι από εγωισμό.  Δίνω αγκαλιά σε όποιον με πονάει, όχι επίτηδες όμως, το κάνω γιατί κάνω μάχη με τον εαυτό μου να τον συγχωρέσω. Εγώ θέλω να σώσω πρώτα εμένα και ζητάω συγγνώμη εύκολα” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ