Άρης Σοϊλέδης: Οι πρώτες αναρτήσεις του μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor

Τις πρώτες του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από τον μεγάλο τελικό του Survivor, έκανε ο Άρης Σοϊλεδης.

Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (6/7) στο Άλσος Βεΐκου, όπου και ανακοινώθηκε σε live μετάδοση πως νικητής του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο αντίπαλός του, Στάθης Σχίζας.

Μερικές ώρες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής ξανά άνοιξε το κινητό του, μετά από τους μήνες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και ανέβασε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στις αναρτήσεις που έκανε εμφανίζεται στην συντροφιά της αγαπημένης του, Μαρίας Αντωνά, ενώ μαζί τους βρίσκονται ο Κώστας Φραγκολιάς και Δώρα Πατσιώτη, οι οποίοι θα τους παντρέψουν. Οι τέσσερίς τους φαίνονται πως ετοιμάζονταν να απολαύσουν τα νόστιμα εδέσματα που υπάρχουν στο τραπέζι.

“Βρίσκομαι με πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα και με περιμένει κάτι μαγικό. Μπριζολάρες! Αυτά είναι φαγητά”, σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης, με την παρέα του να φωνάζει στη συνέχεια: “Καλωσήρθες! Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας. Εσύ είσαι. Εσύ μόνο”.

Δείτε τα στόρι που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ