Αριάνα Γκράντε: Ανέβασε ΦΩΤΟ από καφετέρια μικρής επιχείρησης και γέμισε από κόσμο

Η Ariana Grande αξιοποιεί τo instagram της για να ενισχύσει μικρές επιχειρήσεις στο Λος Άντζελες που οι ιδιοκτήτες τους είναι μαύροι. H 26χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία στα stories της με έναν παγωμένο καφέ αναφέροντας το South LA Cafe που το ίδιο συστήνεται ως “ιδιοκτησία μειονότητας, οικογενειακό καφέ και πολιτιστικό κέντρο στο νοτιοκεντρικό Λος Άντζελες”.

Η επιχείρηση κοινοποίησε τη φωτογραφία της τραγουδίστριας κι εκείνη με τη σειρά της προέτρεψε όλους τους followers της που βρίσκονται στο LA να στηρίξουν την καφετέρια. Αν αναρωτιέσαι πόσοι την ακολουθούν, η απάντηση είναι 191 εκατομμύρια άνθρωποι. Πόσοι από αυτούς μένουν στη συγκεκριμένη πόλη; Μάλλον αρκετοί αν κρίνουμε από αυτό που ακολούθησε.

Η καφετέρια έκανε ειδική μνεία στην Ariana Grande που χρησιμοποιεί την επιρροή και το προνόμιό της για να κάνει καλό. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις, με αφορμή τον θάνατο του George Floyd, τάχθηκε υπέρ του κινήματος Black Lives Matter. Δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι κέρδισαν την 26χρονη έπειτα μάλιστα από το unfollow που έκανε σε γνωστό brand καφέ και μαζί με αυτήν και τους arianators.

Την ίδια μέρα, η επιχείρηση είδε έμπρακτα τη δυναμική της τραγουδίστριας στα socal media. Εξυπηρέτησε 150 ανθρώπους σε μόλις 29 λεπτά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ariana Grande είναι από τους celebrities που βρέθηκαν και στς διαδηλώσεις των προηγούμενων ημερών.

Πηγή: marieclaire.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ