Αργυρός – 50 Cent: Γιατί αναβλήθηκε η συναυλία του Σαββάτου – Οι φήμες και το παρασκήνιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent. Περίπου 50.000 θεατές που κατέκλυσαν το Ολυμπιακό Στάδιο και χόρεψαν στους ρυθμούς των δύο καλλιτεχνών.

Ωστόσο, η μεγάλη αυτή συναυλία ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, αφού ενώ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 29 Οκτωβρίου, λίγες ώρες πριν από την πραγματοποίηση της ανακοινώθηκε ότι αναβάλλεται για μια μέρα μετά, δηλαδή για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, όπως και έγινε. Η ανακοίνωση ανέφερε πως υπήρχαν τεχνικά προβλήματα, ενώ στα Social Media κυκλοφόρησαν γρήγορα διάφορες φήμες, αναφορικά με την προπώληση των εισιτηρίων και άλλα πολλά.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε μία μέρα μετά καμία  από αυτές τις φήμες δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.  Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, Happy Day, οι τεχνικοί λόγοι ήταν αυτοί που οδήγησαν στην αναβολή, για μία μέρα, της συναυλίας:

«Η όλη αναβολή, γιατί συζητήθηκαν διάφορα στα social media για το ότι δεν είχε την προπώληση που αναμενόταν, είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες τεχνικές, δεν έλεγε ψέματα η εταιρία. Ούτε το έγραψε για να προφασιστεί κάτι άλλο σε σχέση με την πραγματικότητα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Υπήρχε ένα θέμα με το stage. Ήταν τόσο ακριβείς οι όροι του συμβολαίου του 50 Cent, που έχει έναν manager που όταν έχει βιοποριστεί στην Αμερική ρυθμίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, όταν είδε ότι κάτι πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε, τα άλλαξε. Και από τη στιγμή που υπήρχε και η διαθεσιμότητα του Ο.Α.Κ.Α. και οι περισσότεροι που είχαν προμηθευτεί τα εισιτήρια θα μπορούσαν…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την Panik Records.

Exit mobile version