Αποστολία Ζώη: Τι δήλωσε για τη σχέση της με τον Νίνο

Συνέντευξη στο περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” έδωσε η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Νίνο Ξυπολυτά, την υποκριτική, το «Your Face Sounds Familiar» αλλά και για το ριάλιτι επιβίωσης «Nomads».

Για τη σχέση της με τον τραγουδιστή απάντησε ότι «Με τον Νίνο είμαστε φίλοι χρόνια και θεωρώ ότι η σχέση μας είναι καρμική. Έχουμε κάνει καλή παρέα γιατί έχουμε χημεία, αλλά και το τραγούδι μας είναι πολύ όμορφο και μιλάει κατευθείαν στην καρδιά. Θα έλεγα ότι ήταν μια συνεργασία – φωτιά», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, εξηγώντας πώς ήταν από τους ανθρώπους τη βοήθησαν να ξαναβρεί τα πατήματά της μετά τις απώλειες των γονιών της.

Όσο για την υποκριτική, αποκάλυψε πως όταν σταμάτησε για λίγο το τραγούδι άρχισε μαθήματα στο «Θέατρο των Αλλαγών» του Θοδωρή Αθερίδη. «Με φλερτάρει το θέατρο. Από παιδί ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά οι γονείς μου τρόμαξαν και δεν ήθελαν να μπλέξω με τη showbiz. Με σταμάτησαν με πολύ γλυκό τρόπο και συνέχισα τον πρωταθλητισμό. Αυτό το μικρόβιο, όμως, είχε μείνει. Το θέατρο μου έδωσε εφόδια για το τραγούδι και με έκανε να μη φοβάμαι να τσαλακωθώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar, λέγοντας: «Δεν με ενδιέφερε η θέση. Γελάω ακόμη όταν σε μια μεταμφίεσή μου κοιτούσα τον καθρέφτη και δεν γνώριζα τον εαυτό μου. Μάλιστα, όταν μεταμφιέστηκα σε Louis Armstrong έλεγα αποκλείεται, δεν είμαι εγώ»».

Όσο για το «Nomads», σχολίασε πώς σε νούμερα ήταν καλύτερο από το YFSF, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι κέρδισε, και μάλιστα γυναίκα, έπαιξε το ρόλο του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ