Αποκτήστε eye lift εφέ, μόνο με μακιγιάζ!

Αγαπάμε το beauty γιατί είναι τρόπος έκφρασης, μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και μας βοηθάει να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας.

Υπάρχουν χιλιάδες beauty hacks και ειδικά στο TikTok, βλέπουμε πολλά και διάφορα. Μένουμε όμως περισσότερο στα tips που υπόσχονται τέλεια κοψίματα, ξεκούραστα μάτια και φωτεινή βάση.

Κάπως έτσι, ανακαλύψαμε ένα βίντεο που υπόσχεται να δώσει lift εφέ στα μάτια, σε λίγα μόλις λεπτά. Η τεχνική έχει σκοπό να υιοθετήσει το fox eye μακιγιάζ, που έκαναν γνωστό celebrities όπως η Bella Hadid και η Kylie Jenner.

Η beauty influencer Victoria Lyn, που μοιράζεται συχνά εύκολα hacks μακιγιάζ, λέει στο viral βίντεο της: “Θέλετε να δείχνουν πιο ανασηκωμένα τα μάτια σας; Είναι ένα look που αγαπούν πολλές celebrities, κάτι που βλέπουμε συχνά σε red carpet”.

@victorialyn Let’s do an EyeLIFT with makeup💄🙌 You need to try this one‼️ #Makeup #Beauty #highlightandcontour #concealer ♬ About Damn Time – Lizzo

Για να το δοκιμάσετε κι εσείς θα χρειαστείτε ένα ματ bronzer σε στικ (ιδανικά σε ψυχρό, ανοιχτό τόνο του καφέ), θα κάνετε μια ευθεία ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού, μέχρι τους κροτάφους. “Εμπιστευτείτε με!” λέει η Victoria Lyn χαμογελώντας στην κάμερα, αφού η τοποθέτηση του bronzer σ’ αυτό το σημείο είναι κάπως… περίεργη. Μ’ ένα μεγάλο πινέλο δοκιμάστε να κάνετε blend προς τα πάνω.

Στη συνέχεια, μ’ ένα bronzer σε μορφή κρέμας δημιουργήστε ένα σχήμα “Y” που θα περνάει πάνω από το άνω βλέφαρο, όπως δείχνει το βίντεο. Ξανακάντε blend με ανοδικές κινήσεις. Με ένα πολύ ανοιχτόχρωμο concealer (σχεδόν λευκό!) δημιουργήστε 3 γραμμές, μία στο άνω βλέφαρο, μία κάτω από το τόξο του φρυδιού και μια στην εξωτερική γωνία του ματιού και κάντε ξανά καλό blending με ένα λεπτό πινέλο. Μπορείτε να βάλετε και λίγο μπεζ-λευκό ματ μολύβι, κάτω από το τόξο του φρυδιού. Τέλος αν θέλετε να προσθέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες (αν και δεν είναι υποχρεωτικό), η Victoria Lyn προτείνει να τις κόψετε στη μέση, ώστε να ανορθώσουν κι άλλο την εξωτερική γωνία του ματιού.

Η διαφορά είναι πραγματικά θεαματική!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ