Αποκάλυψη-βόμβα από τον Λιάγκα για Τρέμη και Γκαγκάκη: Διεκδικούσαν τον ίδιο άνδρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Μεσημέρι», με αφορμή μία συνέντευξη της Όλγας Τρέμη, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την “ερωτική αντιζηλία” που είχε η Κατερίνα Γκαγκάκη με την δημοσιογράφο γιατί διεκδικούσαν τον ίδιο άνδρα.

Συγκεκριμένα, μόλις προβλήθηκε το απόσπασμα από τη συνέντευξη της δημοσιογράφου, η οποία δήλωνε αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, τον λόγο που πήγε στην ΕΡΤ και την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη.

«Επειδή ξέρω τα πάντα για την Κατερίνα, η Κατερίνα, η φίλη μου, ήταν κάποια στιγμή τρόπον τινά ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη. Διεκδικούσαν τον ίδιο άνδρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του.

«Είναι ίσως η μόνη γυναίκα για την οποία έκλαψα πάρα πολύ όταν μου συνέβη αυτό. Έπεσα πολύ στο πάτωμα και στεναχωρήθηκα, διότι σκέφτηκα ότι αυτή είναι μία γυναίκα που “κάνεις πίσω και λες ώπα”. Μιλάμε για 15 χρόνια πριν…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα.

«Εκείνη κέρδισε», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη, τονίζοντας ότι μίλησαν μεταξύ τους λίγο αργότερα και πρόσθεσε ότι «αυτή η απογοήτευση, κάτι τέτοιο με ώθησε στο να αλλάξω και επαγγελματικά».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ