Αποκάλυψη-σοκ από την Κιμ Καρντάσιαν: Πήρα “ecstasy” δύο φορές, την πρώτη παντρεύτηκα , τη δεύτερη γύρισα το sex tape – BINTEO

Γεμάτη σκάνδαλα είναι η ζωή της Κιμ Καρντάσιαν η οποία με εξομολογητική διάθεση προχώρησε σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις για τη σχέση της με τα ναρκωτικά.

Η τηλεπερσόνα παραδέχθηκε ότι στην ηλικία των 20 έκανε χρήση, ενώ πήρε δύο φορές το γνωστό ναρκωτικό ecstasy, υπό την επήρεια του οποίου παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο και γύρισε το sex tape με τον τότε ράπερ σύντροφό της.

Η Καρντάσιαν παντρεύτηκε το 2000 τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας με τον οποίο χώρισε το 2004, ενώ το 2003 γύρισε το περίφημο sex tape που απογείωσε παγκοσμίως τη φήμη της. Τα δύο περιστατικά έγιναν ενώ η τηλεπερσόνα είχε πάρει ecstasy, όπως η ίδια αποκάλυψε στον γαμπρό της Σκοτ Ντίσικ και την αδερφή της Κένταλ Τζένερ σε επεισόδιο του reality, Keep Up With The Kardashians.

“Παντρεύτηκα υπό την επήρεια ecstasy, την πρώτη φορά. Έκανα ecstasy μία φορά παντρεύτηκα. Ξαναέκανα, έφτιαξα sex tape”‘ είπε στον εμβρόντητη Ντίσικ. “Όλοι το ξέρουν, αφού φαίνεται, το σαγόνι μου έτρεμε συνεχώς” επέμεινε.

Η Καρντάσιαν πήρε διαζύγιο το 2004 επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές αν και όλοι ανέφεραν ότι υπήρχαν ντοκουμέντα που μαρτυρούσαν ότι η τηλεπερσόνα υπέφερε στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος την κακοποιούσε. Όπως αναφέρεται τα έγγραφα του διαζυγίου, ο Τόμας τη γρονθοκοπούσε στο πρόσωπο, την πέταγε με βία στους τοίχους ή στο πάτωμα, προκαλώντας της μώλωπες και επιφανειακά τραύματα.

Τον Φεβρουάριο του 2007 ήρθε στη δημοσιότητα το sex tape με τον Ray J που αν κι έγινε κατά λάθος, σύμφωνα με την Κιμ, σ’ αυτό οφείλει την παγκόσμια αναγνωρισιμότητά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ