Αποκαλύψεις για την άγνωστη Μονρόε

Αποκαλύψεις για την άγνωστη Μονρόε

 

Σε πλαστικές επεμβάσεις στο πιγούνι και στη μύτη είχε υποβληθεί, σύμφωνα με τον ιατρικό της φάκελο που βγήκε πρόσφατα σε δημοπρασία και πουλήθηκε έναντι 25.600 δολαρίων, μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ και σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του 1950, Μέριλιν Μονρόε.

Μεταξύ άλλων, ο ιατρικός της φάκελος αποκαλύπτει ότι η ντίβα του αμερικανικού σινεμά είχε και μία εξωμήτρια κύηση.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που προέκυψαν από τον ιατρικό της φάκελο, η Μονρόε είχε υποβληθεί σε δύο πλαστικές επεμβάσεις, μία στο πιγούνι και μία στη μύτη το 1950, άγνωστο εάν τις είχε κάνει πριν ή μετά τα γυρίσματα των ταινιών «Η ζούγκλα της ασφάλτου» και «Όλα για την Εύα», που γυρίστηκαν εκείνη τη χρονιά και στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

Επίσης, η εξωμήτρια κύηση ήρθε το 1957, δηλαδή περίπου έναν χρόνο, μετά τον τρίτο γάμο της με τον Άρθουρ Μίλερ.

Ο ιατρικός της φάκελος πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Julien στο Μπέβερλι Χιλς και ήταν ένα από τα πολλά αντικείμενα διάσημων προσωπικοτήτων, όπως της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, της Τζούλι Άντριους και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που ήταν προς πώληση.

Εκτός από τον ιατρικό φάκελο της Μονρόε, πουλήθηκαν, επίσης, ένα φουστάνι της σχεδιάστριας Κάθριν Γουόκερ που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα έναντι 75.000 δολαρίων.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ