Αποκαλύψεις από τη Μάιλι Σάιρους για τη σεξουαλική της ζωή – ΦΩΤΟ

Καυτά φιλιά με τον σύντροφό της Κόντι Σίμπσον απολαμβάνει η Μάιλι Σάιρους και μάλιστα αναρτά τα επίμαχα ενσταντανέ στον λογαριασμό της στο instagram.

Μάλιστα, η popstar γράφει ότι η σούπα είναι αφροδισιακή και δικαιολογεί μάλλον το γεγονός ότι διακόπτουν το δείπνο τους για να απολαύσουν το φιλί τους.

Μετά το πολυτάραχο διαζύγιό της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ και τη σύντομη σχέση της με την Κέιτλιν Κάρτερ, η Μάιλι δείχνει πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ, επιδεικνύοντας την ευτυχία της στα social media.

Ο ίδιος ο Κόντι επίσης δείχνει συνεπαρμένος μαζί της όπως και οι μητέρες του ζευγαριού που δίνουν την έγκρισή τους σ’ αυτό το ρομάντσο.

Η μητέρα του καλλιτέχνη Άντζι ανέβασε μια φωτογραφία του ζευγαριού όπου εκφράζει τη χαρά της για το χαμόγελο των παιδιών της και η μητέρα της Μάιλι δίνει επίσης τη συγκατάθεσή της.

Ο Κόντι Σίμπσον μιλώντας στην αμερικανική έκδοση του People επισημαίνει: “Είμαι ευτυχισμένος. Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι. Είναι δημιουργική. Είναι παθιασμένη με ό,τι κάνει και είμαι και εγώ έτσι με αυτήν την έννοια. Γι’ αυτό τα πάμε τόσο καλά. Περνάμε καταπληκτικά και αυτό είναι το σημαντικό σε μια σχέση. Γνωριζόμαστε τόσο πολύ καιρό και βρεθήκαμε ξανά σε έναν χώρο όπου μπορούμε να διασκεδάζουμε, να δουλεύουμε σκληρά και να κρατάμε τα πράγματα απλά και αυτό είναι καλό. Είναι πολύ διαφορετική εμπειρία να είσαι φίλος με κάποιον πριν και να εξελίσσεται τόσο φυσικά σε κάτι περισσότερο αυτή η φιλία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ